Länk

I det andra avsnittet av Sponsringspodden pratar jag, Magnus Berglund, om vad en ”rättighetsinnehavare”, ”sponsor” och ”sponsringsrådgivare är”. Det här är uttryck som dels är bra att känna till nu, men kanske framförallt grundläggande att ha med sig till de kommande avsnitten.

Dessutom nämner jag något som jag tycker är en vanlig missuppfattning – att sponsor och rättighetsinnehavare skulle vara motpoler till varandra. Nej, så är det inte. Lyssna så förstår du vad jag menar.

I nästa avsnitt kommer jag prata om vad ”branschexklusivitet” är. Plus något sidospor som jag just nu inte vet vad det kommer bli, förstås.

Gillar du avsnittet? Dela det gärna på Facebook eller Twitter och spela sedan upp det för en vän, kollega eller föreningsmedlem. Att dela avsnittet så att andra kan lyssna är den bästa belöningen du kan ge.

Magnus Berglund
magnus @ mangeberglund.se

Kommentera