Länk

I det sjätte avsnittet av Sponsringspodden pratar jag, Magnus Berglund, om olika typer av målsättningar. Att sätta mål för sin sponsring är något som gynnar både sponsorn och rättighetsinnehavaren, inte bara sponsorn.

Dessutom ger jag ”facit” i hur målsättning går till. Easy as pie!

Gillar du avsnittet? Dela det gärna på Facebook eller Twitter och spela sedan upp det för en vän, kollega eller föreningsmedlem. Att dela avsnittet så att andra kan lyssna är den bästa belöningen du kan ge.

Magnus Berglund
magnus @ mangeberglund.se

En reaktion på “Avsnitt 6: Att sätta mål (a.k.a. ”facit”)

  1. elimi07

    Hej! Mycket intressant pod! Men jag undrar lite. Det är mycket ur Sponsorns perspektiv, jag undrar vad jag som rättighetsinnehavare ska trycka på för att företaget ska vilja sponsra just mig? Det kommer kanske framöver…
    /Emelie

    Svara

Kommentera