Om

Säsong 2

Jag vet inte om säsong 1 av Sponsringspodden kan benämnas med succé, men podcasten har i alla fall passerat långt över 5 000 nerladdningar/lyssningar för ett tag sedan – så något rätt måste jag ha gjort. Tack till alla er som lyssnat och hört av er!

Under den andra säsongen av Sponsringspodden intervjuar och diskuterar jag sponsring med personer från branschen. Syftet är fortfarande att inspirera till roligare och bättre sponsorarbete, men den här gången tar jag som sagt hjälp av branschfolk.

Lyssna i iTunes/Podcaster, som RSS-flöde eller på Soundcloud och skicka frågor och feedback till mig via kontaktuppgifterna nedan.

Magnus Berglund
magnus(a)mangeberglund.se
0709-40 25 66

Säsong 1

Från och med den 1 december 2013 öppnade jag luckor i en julkalender om sponsring. Fram till och med julafton gav jag sponsringstips, berättade om uttryck och förklarade något som gjorde det lite roligare att arbeta med sponsring – det var i alla fall min intention.

Jag såg det som en julklapp till dig, din förening, din idrott, ditt evenemang, ditt företag, din reklambyrå och till dig som ideellt engagerad. (Har jag missat någon så betyder det inte du är glömd, ni är bara väldigt många!)

Upplägget under säsong 1 är gjort så att även de som aldrig tidigare arbetat med sponsring kan lyssna; grunderna förklaras, sätts i olika sammanhang och därefter kommer fler och fler praktiska tips. Teori i all ära men är det inte konkret blir det inte heller verklighet. Och det måste vara begripligt.

Varje avsnitt är upp till omkring 10 minuter kort, vilket gör att alla har tid att lyssna.

Sponsringspodden kommer beröra konsten att välja ”rätt” område att sponsra, tips på hur man kan aktivera sitt sponsorskap, hur det går till när man mäter effekterna av sin sponsring samt redogörelser för bland annat branschexklusivitet, olika sponsorstrukturer, namnsponsring och mycket, mycket mer.

Syftet är att inspirera till att testa på – eller utveckla – arbetet med sponsring.

Årets julklapp är alltså en gratis sponsringsskola i flera delar. Alla avsnitt publiceras här på sponsringspodden.se samt i iTunes.

mange copy blank

 

Kommentera